"

Оваа политика за приватност е дизајнирана да ве информира за тоа какви податоци собираме од вас како корисник, како ги користиме, чуваме и за каква цел ги собираме.

Со пристапување до веб-страницата на Onlineprodavnica.eu, прифаќате и се согласувате да бидете обврзани со следнава Политика за приватност. Ако не се согласувате со условите на оваа политика, мора веднаш да престанете да ја користите веб-страницата и/или услугите.

Оваа политика може да се промени со текот на времето и ажурирањата ќе бидат објавени на оваа страница. Треба периодично да ја проверувате оваа страница за да бидете сигурни дека сте свесни за какви било промени во приватноста на вашите податоци.

Ако ве замолиме да дадете одредени информации преку кои ќе можеме да ве идентификуваме кога ја користите оваа веб-страница, гарантираме дека ќе се користи во согласност со оваа Политика за приватност.

Со поднесување на формуларот за регистрација до Onlineprodavnica.eu, прифаќате и се согласувате дека вашите лични податоци ќе ги користат администраторите на Onlineprodavnica.eu за следниве цели:

  • да ве контактираме како клиент на веб-страницата;
  • да ги обработи вашите нарачки;
  • да ви обезбеди пристап до натпревари, награди и промотивни активности;
  • да ви испраќаме некомерцијални или административни известувања за промени на веб-страницата или вашиот профил, на пример;
  • да ви испраќаме вести за понуди, попусти на цени или други комерцијални информации во врска со Onlineprodavnica.eu.

Ние ги чуваме вашите лични податоци со цел да ви испратиме известувања за вашиот профил на Onlineprodavnica.eu и да ве информираме за состојбата на вашите нарачки и да го процениме квалитетот на производите и услугите што ги нудиме.

Политиката во врска со користењето на информациите што ги барате за време на плаќањето преку Интернет е опфатена со условите и политиките на платежните компании и Onlineprodavnica.eu нема да бара или складира какви било информации во врска со вашата кредитна или дебитна картичка.

Ако имате какви било прашања во врска со нашата политика за приватност, ве молиме контактирајте со нас користејќи ја специјалната форма за контакт или е-пошта jakoonline78@gmail.com.

Вашите лични податоци се исклучително вредни за вас. Затоа преземавме мерки за заштита на вашите лични податоци во согласност со Законот за заштита на личните податоци. Ние собираме податоци со единствена цел да им овозможиме на нашите клиенти да купуваат и обработуваат нарачки. Без потребните лични информации, нема да можеме да им служиме на нашите клиенти. Ве молиме наведете точни и целосни информации за вашите контакти за да можеме да ги исполниме нарачките.

Ги земаме следните лични податоци од вас при регистрација и/или нарачка:

  • кориснички имиња (лично и презиме)
  • е-пошта на корисникот (потребна е верификација)
  • адреса на местото на живеење на корисникот (или адреса каде треба да се испрати нарачка)
  • телефонски број за да ве контактираме.

Секој корисник може да ги смени личните информации на својата сметка во секое време по пристап со лозинка. Неговите лични податоци се заштитени со лозинка поставена од корисникот.

За да се осигураме дека корисниците користат валидна е-пошта, испраќаме е-пошта веднаш по регистрацијата за да го потврдиме профилот на корисникот на нашиот систем.

Ако имате какви било прашања во врска со нашата политика за приватност, ве молиме контактирајте со нас користејќи ја специјалната форма за контакт или е-пошта jakoonline78@gmail.com.

"