"

Производи и нарачки

Како можам да барам одреден производ?

Ако сакате да пронајдете одреден производ, користете го модулот за пребарување сместен на горниот дел од страниците. Пополнете ги информациите за тоа, проверете дали се достапни на страницата меѓу резултатите од пребарувањето.

Дали една компанија може да нарача на вашата страница

Да, Onlineprodavnica.eu прифаќа нарачки од компании. За да добиете фактура што ги содржи вашите точни информации, пополнете ги полињата при регистрацијата или за време на самата нарачка.

Што треба да направам ако сакам нарачката да се достави на друга адреса од онаа што ја внесов за време на регистрацијата?

По собирањето на саканите производи во количката, системот ви овозможува да внесете адреса за испорака различна од адресата на вашата сметка.

Управување со сметка

Не можам да се сетам на лозинката за сметката. Што да се прави?

Ако не се сеќавате на вашата лозинка, користете ја опцијата Заборавена лозинка на страницата за најава.

Како можам да ги сменам информациите за сметката?

За да направите промени во вашата сметка, најавете се со лозинка и изберете ја опцијата за ажурирање на сметката лоцирана во делот Моја сметка.

Дали треба да се регистрирам за купување?

Ако желаете да направите поръчка в сайта, то трябва да направите регистрация. Регистрация може да бъде направена и след като изберете продуктите си (по време на изпращане на поръчката).

Може ли да ја сменам нарачката откако ќе ја поставам?

Ако сакате да ја смените вашата нарачка, ве молиме контактирајте не преку контакт формата на страницата. Ве молиме внесете го бројот на нарачката. Можете да го најдете бројот на нарачката во делот ""Следење на нарачки"".

Може ли да ја видам историјата на моите нарачки?

Да, можете да ги видите сите нарачки поставени преку нашата страница преку делот ""Следење на нарачки"".

Општи прашања

Би сакал да купам производ што не е достапен. Како можам да го направам тоа?

За повеќе информации за достапноста на производот, ве молиме контактирајте со нас преку контакт формата на дното на страниците на страницата.

Би сакал да добијам дополнителни информации што не се достапни на страницата. Што да се прави?

Ве молиме користете ја формата за контакт на страницата за да не контактирате.

"