јакна- 9002
860,00 ден. 1.890,00 ден.
стандард( S , M , L )
фустан - 3108
890,00 ден. 1.890,00 ден.
стандард( S , M , L )
фустан -1192
1.090,00 ден. 1.690,00 ден.
L/XL S/M
Елегантен женски сет - 5001
990,00 ден. 2.490,00 ден.
S/M
пантолони - 2005
490,00 ден. 1.290,00 ден.
S/M
Туники црно-796
990,00 ден. 1.690,00 ден.
S/M
Туники црвено -1432
890,00 ден. 1.690,00 ден.
L/XL
ДОЛЕН ДЕЛ ТРЕНЕРКА - 2013
440,00 ден. 1.290,00 ден.
S/M
ДОЛЕН ДЕЛ ТРЕНЕРКА - 2012
440,00 ден. 1.290,00 ден.
S/M
кошула шарена- 4047
590,00 ден. 1.690,00 ден.
стандард( S , M , L )
кошула розева- 4042
590,00 ден. 1.690,00 ден.
стандард( S , M , L )
кошула - 4032
390,00 ден. 1.290,00 ден.
стандард( S , M , L )
блуза во розова боја- 1077
490,00 ден. 1.690,00 ден.
стандард( S , M , L )
блуза во розова боја-1073
590,00 ден. 1.690,00 ден.
стандард( S , M , L )
Блуза - 0002
490,00 ден. 1.690,00 ден.
стандард( S , M , L )
jкна-1021
990,00 ден. 1.880,00 ден.
S
Elek-1020
990,00 ден. 1.880,00 ден.
L S
јакна- 9001
860,00 ден. 1.890,00 ден.
стандард( S , M , L )
фустан-9978
1.090,00 ден. 1.890,00 ден.
XXL
фустан-9977
990,00 ден. 1.690,00 ден.
L/XL
фустан-9974
990,00 ден. 1.690,00 ден.
S/M
ФУСТАН-1149
1.090,00 ден. 1.890,00 ден.
XXL
ФУСТАН-1139
1.090,00 ден. 1.760,00 ден.
S/M